Make your own free website on Tripod.com
RAHSIA PADA SIFAT RAMBUT

Wanita yang rambutnya berjurai ke depan menutup dahinya adalah tanda lurus hatinya dan kerana kelurusannya itu dia selalu diperdaya. Wanita ini juga selalu kehabisan wang.
Wanita yang rambutnya berjurai ke belakang menandakan dia keras kepala, panas baran dan terburu nafsu. Dia bersifat ketuanan dan cepat marah jika kata-katanya tidak dituruti. Tapi mereka ini pandai bercerita, baik pula kepada keluarga dan suka memberi.
Wanita yang rambut tumbuh rendah di dahinya menandakan bahawa dia adalah wanita yang tamak dan banyak putar belit, tidak bergaul, haloba dan penipu.
Wanita yang rambutnya berwarna cokelat muda, panjang lurus dan lembut adalah lembut hatinya tapi cepat marah. Dia punya timbangrasa dalam hubungan dan tubuhnya sihat. Tapi dia tidak begitu bernasib baik dalam hidup.
Wanita yang mana rambutnya cerah adalah sehat, punya tujuan hidup, punya cinta berahi yang baik, tapi sukar bila bersamanya. Wanita ini suka dipuji kecantikannya. Dia suka bersukan dan umurnya panjang.
Wanita yang rambutnya merah dan panjang itu banyak cekapnya dan sombong pula. Dia pemarah dan tidak sabar. Bila marah dia ganas. Dia juga mempunyai nafsu syahwat yang kuat. Tubuhnya nampak lemah tapi dia sihat dan kuat. Umurnya mungkin tidak panjang.  Dia wanita yang suka mendesak dan bersemangat. Fikirannya selalu melayang. Bila merasa kecewa wanita ini jadi dukacita dan kecewa.
Wanita yang punya rambut pendek, hitam dan kerinting suka berkelahi, tidak stabil emosinya, berlebihan nafsu syahwatnya, dan tidak boleh dipercayai. Pada awalnya wanita ini nampak sungguh bersemangat tapi akan berubah fikiran selepas itu. Dia adalah mata duitan dan mahu jadi kaya tapi akan merasa hampa kerana niatnya ini.
Wanita yang punya rambut pendek lebat berwarna hitam cokelat itu panas baran, sihat orangnya, subur orangnya dan banyak anak. Hatinya selalu gembira. Tapi bersifat tidak mahu mengalah, keras kepala dan degil. Dia wanita yang bersemangat, suka kepada kepelbagaian, bersifat ingin tahu dan kelihatan fleksibel. Dia suka bertemankan lelaki tetapi setia dalam hubungan.
Demikian rahsia sifat rambut. Warna rambut dan sifatnya itu bermaksud rambut yang asli. Jenis rambut samada panjang atau pendek dan letak rambut adalah pilihan yang empunya rambut.